Wat is Samen Sint Anthonis?


 

Samen Sint Anthonis: Een Digitaal Dorpsplein voor Jullie! 

SintAnthonis.nl is een buurtplatform gecreëerd door de voormalige gemeente Sint Anthonis, Sociom en communityplatform van mijnbuurtje.nl tijdens de corona pandemie.

Dorpsverbinders beheren het platform en zorgen in de dorpen voor verbinding door nieuws te delen en het platform te vullen. Het doel is om inwoners, verenigingen, stichtingen, organisaties en lokale bedrijven samen te brengen voor het uitwisselen van ideeën en initiatieven. Mijnbuurtje.nl ondersteunt de dorpsverbinders en traint hen om het platform effectief te gebruiken. Dit online dorpsplein komt voort uit de wens om vraag en aanbod centraal te stellen op één plek. De gemeente Land van Cuijk omarmt het platform

SamenSintAnthonis.nl gaat verder dan informatie te delen; het draait om het versterken van sociale banden en het vergroten van betrokkenheid. Ons team van dorpsverbinders, vrijwilligers, laat dit digitale platform groeien. Alle kernen, inclusief Landhorst, Ledeacker, Oploo, Sint Anthonis, Stevensbeek, Wanroij, Westerbeek (met Bronlaak) en buurtschap Rijkevoort de Walsert, zijn van harte welkom!

 Wil je meedoen? Maak snel een profiel aan en schrijf je hier in. Met een profiel kun je berichten plaatsen en reageren, waardoor je actief deelneemt aan het digitale dorpsplein. Maar ook zonder profiel ben je welkom om alle berichten te lezen.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, zijn de dorpsverbinders er voor je! Mail naar of neem rechtstreeks contact op met een van onze dorpsverbinders. Klik op "Team Dorpsverbinders" om contact op te nemen.

Team Dorpsverbinders:

  • Sint Anthonis: Hanny Markerink, Rene Teunissen, Gerard Jansen, Maria van Tilborg
  • Ledeacker: Jeroen Verhoeven
  • Westerbeek: Marian Verhoeven