Ons online dorpsplein.


Welkom op ons online dorpsplein.

samensintanthonis.nl

Doe je ook mee?

Samen Sint Anthonis biedt als online dorpsplein heel veel mogelijkheden. Het is een interactieve website, van, voor door de inwoners, waarmee je elkaar op een leuke en ongedwongen manier kunt ontmoeten, elkaar kan helpen of iets kan delen.

Alle informatie op deze website is gratis en vrij opvraagbaar voor iedereen uit de gemeente Sint Anthonis. Je kunt zelf nieuwsberichten, artikelen, foto's filmpjes, en activiteiten op de site zetten. En wie weet kun je iemand de helpende hand bieden. Kijk gerust eens rond. 

Wie kan er mee doen?

Alle inwoners van, Ledeacker, Oploo, Sint Anthonis, Stevensbeek, Landhorst, Wanroij, Westerbeek, Buurtschap Rijkevoort de Walsert en de dorpsgemeenschap Bronlaak. 

samensintanthonis.nl is ook interessant voor clubs, verenigingen, maatschappelijke organisaties, stichtingen en bedrijven. Na inschrijving zijn ze zichtbaar zijn op de sociale kaart.

Iedereen die een profiel heeft aangemaakt kan ook een groep aanmaken. Rondom een bepaald thema of hobby, als club, vereniging, als dorpsraad, maatschappelijke organisaties of bedrijf. Iedereen mag deel uitmaken van deze online community.

We willen via dit platvorm "online" en op straat de inwoners met elkaar verbinden en daarbij zorg dragen dat men elkaar makkelijk kan vinden!  Het is een communicatiekanaal voor inwoners, organisaties en gemeente. 

Deze website is een initiatief van de gemeente Sint Anthonis en Sociom. Buurtverbinders (vrijwilligers) betrokken inwoners beheren het platform, samen met Sociom. 

Er gebeuren heel veel mooie dingen in onze gemeente; we willen dat dit zichtbaar wordt zodat we elkaar nog meer weten te vinden. Zo blijven onze kerkdorpen levendig en leefbaar.

Wie zijn de buurtverbinders?

Kijk op de pagina klik hier https://samensintanthonis.nl/wie-zijn-wij Door op de foto te klikken verschijnt het mailadres.

Welkom Zo werkt Samen Sint Anthonis

Op samensintanthonis.nl kun je veel zien zonder je aan te melden. Maar als je echt wilt meedoen, maak je gratis een eigen profiel aan. Je kunt dan de buurtmail ontvangen, persoonlijke berichten plaatsen en reageren. Een profiel aanmaken gaat heel makkelijk via de blauwe knop rechtsboven: "schrijf je in" klik hier https://samensintanthonis.nl/Voor een veilige omgeving, ook online, gelden voor ons belangrijke waarden zoals vertrouwen, betrokkenheid met elkaar en plezier. meer daarover in de spelregels.
 

Voor meer vragen over de functies en het aanmelden, kun je kijken op de pagina Veel gestelde vragen klik hier https://samensintanthonis.nl/faq

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen?
Spreek ons aan in het dorp of stuur een mailtje naar:   Stuur eventueel je telefoonnummer mee zodat we je kunnen bellen.

Wij hopen dat veel inwoners en organisaties Samen Sint Anthonis actief gaan gebruiken, hoe meer inwoners er gebruik maken hoe groter het bereik is!

Team buurtverbinders samensintanthonis.nl