Over Ons


Samen Sint Anthonis is hét online dorpsplein, dat zorg wil dragen voor verbinding in de gemeente Sint Anthonis, voor onze zeven kerkdorpen. Ons doel is ontmoeten, verbinden en versterken van mensen, verenigingen, stichtingen en organisaties. Een ondersteunende factor daarbij is nieuws. Wij brengen de inwoners graag op de hoogte van allerlei activiteiten die met verbinden en maatschappelijke betrokkenheid te maken hebben. Zo ontwikkelen we samen de sociale kaart. Wij kunnen dit niet alleen helpen jullie ons mee? Vul de agenda in, plaats je nieuws , en berichten op onze site!

Deze website is de plek waarop je alles gaat vinden wat er speelt in de kerkdorpen. Bijvoorbeeld een actuele agenda met activiteiten of evenementen, nieuwsberichten, oproepjes van buurtbewoners die op zoek zijn naar hulp of contact. Er gebeuren heel veel mooie dingen in onze gemeente; we willen dat dit zichtbaar wordt zodat we elkaar nog meer weten te vinden. Zo blijven onze kerkdorpen levendig en leefbaar.

Tegelijk is het een communicatiekanaal voor inwoners, organisaties en gemeente zodat die elkaar makkelijk kunnen vinden.

Deze website is een initiatief van de gemeente Sint Anthonis en Sociom en in eerste instantie opgezet om een platform te bieden aan inwoners die tijdens de Coronacrisis hulp aan willen bieden of nodig hebben. Het platform wordt door buurtverbinders, samen met Sociom door ontwikkelt naar een online dorpsplein voor alle 7 kernen in de gemeente Sint Anthonis. Binnenkort sluit Bronlaak, unieke dorpsgemeenschap ook aan op ons platform .