Over deze site.Welkom,

op het online dorpsplein: Samen Sint Anthonis. Hier kun je jouw berichten, plaatsten, bijvoorbeeld een Elkaar helpen vraag - aanbod, prikbord advertentie of jouw activiteit op de agenda plaatsen. 

Je dient daarvoor ingelogd te zijn. We vragen je wel om je in te schrijven, dit doe je door een profiel aan te maken.  Een profiel aanmaken gaat heel makkelijk via de blauwe knop rechtsboven: ‘Schrijf je in’ . 

Inschrijven
Inschrijven doe je met je voornaam, achternaam, adres en e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Een foto maakt je profiel completer en ook makkelijk voor anderen herkenbaar.

Het is prettig dat je zoveel mogelijk invult, maar (echte) naam en (echt) adres zijn de minimale vereisten. ( anderen zien de adres gegevens niet ) Eenmaal een profiel aangemaakt, kan je berichten plaatsen en je kunt reageren op bestaande berichten. Er zijn geen kosten aan individuele profielen verbonden.

Voor een veilige omgeving, ook online, gelden voor ons belangrijke waarden zoals vertrouwen, betrokkenheid met elkaar en plezier. Meer daarover lees je in de Spelregels en Privacyverklaring. en veel gestelde vragen.

Belangrijke informatie om te lezen als u gebruik maakt van www.samensintanthonis.nl vind u hierboven.

Wij nodigen iedereen graag uit samen met ons dit platform te vullen en benutten! Hoe meer inwoners van de gemeente er gebruik maken hoe groter het bereik!

Team Dorpsverbinders Samen Sint Anthonis