Wie zijn de dorpsverbinders?


Hanny Markerink, René Teunissen, Gerard Jansen en Maria van Tilborg zijn Dorpsverbinders voor Sint Tunnis en vormen de redactie van deze site. 

Marian Verhoeven is Dorpsverbinder in Westerbeek Marian komt graag in contact met inwoners uit Westerbeek die haar willen helpen.

Sint Tunnisse Buurtsupporters zijn : 

Wilma van der Meulen, Martien van Dommelen, Joep Baltussen, Danielle van de Mortel, Jan de Kleijnen, Jos Christiaans en Doreen de Hoog. Inge van den Berg-Loeff en Mieke van Lanen zijn de Dorpverbinders voor Bronlaak.

Wij zijn enthousiaste en betrokken inwoners (vrijwilligers), die iets willen betekenen voor de buurt. Er gebeurt zoveel, wat vaak niet zichtbaar is of moeilijk vindbaar en dat is jammer. Alle voorzieningen up-to-date vindbaar voor inwoners, dat is ons streven.

Het platform is voor iedereen!
Voel jij je betrokken en wil jij ook iets doen voor je buurt? Wij zijn nog op zoek naar dorpsverbinders in Landhorst, Ledeacker, Oploo, Stevensbeek, Wanroij en Westerbeek.

Inloopuurtje
Heb je een idee voor je buurt? Je bent welkom op de 1e en 3e donderdag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur in Oelbroeck bij de 'Ontmoeting'. Wij zorgen voor een lekker kopje koffie of thee.

Open de link voor de persoonlijke profielpagina's

Hanny Markerink

   René Teunissen

    Gerard Jansen

     Maria van Tilborg

 Dorpsverbinders Bronlaak

                                                                

 Inge van den Berg Loeff

                                                                         

Mieke van Lanen. 

Buurtsupporters uit Sint Anthonis stellen zich voor

Wilma van der Meulen (bekijk in de Gids de pagina Fotos'Wilma over Sint Tunnis Brinkiosk en nog veel meer.
Martien van Dommelen
Joep Baltussen
Jan de Kleijnen
Jos Christiaans
Doreen de Hoog
Danielle van de Mortel