Uitleg Dorpsagenda


De agenda van Samen Sint Anthonis gebruiken we als de dorpsagenda. Het is een handige plek waar je alle evenementen in het dorp kunt vinden.  Om activiteiten toe te voegen moet je je wel eenmalig inschrijven op de website. Als je jouw activiteit op de agenda plaatst, wordt deze ook meegenomen bij de selectie wat op de achterkant van Dorpsblad TROTS komt. 

Als je jouw activiteit ook op het digitale kombord en de schermen van Oelbroeck wilt hebben, stuur dan een mailtje naar . Het is niet nodig om een uitgewerkte publicatie te hebben, enkel beeldmateriaal en tekst is ook voldoende. De commissie zal het beheer van de slides op het digitale kombord houden. Het plaatsen van een publicatie is gratis en de afmetingen moeten 16:9 zijn. 

Als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van activiteiten op de website Samen Sint Anthonis, dan kun je contact opnemen met de dorpsverbinders van Samen Sint Anthonis. Stuur een mailtje naarDe Dorpsagenda Commissie, van links naar rechts, Marij Kuijpers, René Teunissen, Peter Willems, en Roy Geerts.