Open keuken bij Donativo! Jij bepaalt zelf wat je geeft.

Donativo Conceptstore

Details

Zaterdag 25 november 2023 van 11:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Pastoor Nijevaertsstraat 4
Sint Anthonis, Nederland

Nog een leuk cadeautje nodig voor Sinterklaas of kerst? Kom dan 25 november een kijkje in mijn keuken nemen. Hier maak ik deze dag een pop-up Donativo van. De keuken hangt vol met leuke handgemaakte cadeautjes en versieringen.  Ik zorg voor de thee, koekjes en muziek, en met jou erbij wordt het ook nog gezellig. Van de meeste items is er maar 1 of een paar.
Je kijkt of er iets voor je tussen zit en dan geef je ervoor wat je het waard vindt.
Jij bepaalt zelf de prijs en geeft waar jij je goed bij voelt. En dat hoeven echt geen grote bedragen te zijn, ik vind alles goed. Je stopt het in mijn spaarpot of als je dat liever wilt, stuur ik je een open tikkie. 25% van de opbrengst gaat naar het goede doel. (Misschien dat er bij enkele grote dingen een vanaf prijs staat; dit is dan de prijs van de materialen)
En op=op. Dan ga ik weer opnieuw aan de slag om dingen te maken. Want dat is toch het leukste. Van niets, iets maken, zonder grote footprint. Dus het liefst van materialen die er al zijn. Kom je ook?

Dorp
Ledeacker, Oploo, Rijkevoort – De Walsert, Sint Anthonis, Stevensbeek, Wanroij, Westerbeek

Reacties

Over de organisator

Donativo Conceptstore
Cadeautjes, Lifestyle dingetjes, kunst, printables, foto's, DIY. Het meeste op Donativo basis. Dit betekent dat jij zelf bepaalt wat je h...... Lees meer