Details

Maandag 3 oktober 2022 tussen 16:00 en 21:00
Over 2 dagen
Kerkeveld 2
Beers, Nederland

Op maandag 3 oktober organiseren we het Leefbaarheidsfestival! Het belooft een inspirerende middag te worden waar inwoners, gemeenten en maatschappelijke partners elkaar ontmoeten en initiatieven en ideeën over leefbaarheid in onze dorpen samenbrengen. En dit op een prachtige en unieke locatie, de St. Lambertuskerk in Beers.
Jij komt toch ook?

Wanneer: maandag 3 oktober
Tijdstip: 16.00-21.00 uur
Locatie: St. Lambertuskerk in Beers

Programma
We kunnen nog niet alles verklappen, maar het zal een inspirerende bijeenkomst zijn. Je kunt kiezen uit verschillende workshops en interessante sprekers delen hun verhaal. Ook is er voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten met een drankje en een hapje. En dit op een prachtige locatie in onze regio waar de Brabantse gastvrijheid geen grenzen kent.

Achtergrond
In veel dorpen in Noordoost-Brabant bestaan tal van initiatieven om de leefbaarheid te vergroten op het gebied van zorg en welzijn, sporten en bewegen, mobiliteit, duurzaamheid, enzovoort.

Tijdens het festival willen we deze initiatieven, betrokken inwoners, gemeenten en partners samenbrengen. Om elkaar te inspireren en van elkaars verhalen, ervaringen en ideeën te leren. 

Met elkaar vergroten we zo de leefbaarheid in onze dorpen!
Heb jij een mooi initiatief of goede ideeën? Neem dan vooral contact met ons op via

Het Programma Leefbaarheid in de dorpen richt zich op het versnellen, verbinden en vermenigvuldigen van deze initiatieven. Het festival draagt hieraan bij.
We zien jullie graag in Beers!

Kern
Beers

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Gemeente Land van Cuijk
Land van Cuijk is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.De gemeente is op 1 januari 2022 ingesteld door een fusie van de...... Lees meer