Details

Zondag 28 augustus 2022 tussen 13:00 en 17:00
Afgelopen
Zandseveldpad
Sint Anthonis, Nederland

 43e Zandsevelddag Rommelmarkt in Sint Anthonis op zondag 28 augustus.

 Op zondag 28 augustus a.s. houdt buurtvereniging Zandseveld in Sint Anthonis haar jaarlijks terugkerende Zandsevelddag met rommelmarkt. Verkoop start om 13:00 uur tot 17.00 uur op het grote grasveld achter bakkerij de Brabantse Bakker aan het Zandseveldpad. Entree is 3 Euro (graag gepast betalen), kinderen tot 12 jaar gratis. Er is ook weer een grote tent aanwezig waar voor vertier gezellige muziek gedraaid wordt door DJ Henri Pennings. Ook zullen, zoals gebruikelijk, de mooiste spullen per opbod verkocht worden.

Een bijzonder kenmerk van deze rommelmarkt is dat alle artikelen op een overzichtelijke en goed gesorteerde wijze zijn uitgestald in de verschillende kramen zoals speelgoed, kleding, boeken, elektra etc.

Op zaterdag 27 augustus worden bruikbare spullen weer huis aan huis in Sint Anthonis opgehaald, behalve in het buitengebied. De ophaalwagens zijn duidelijk herkenbaar gemaakt en zullen vanaf 09.30 uur ’s morgens gaan rijden. Onbruikbare spullen (zie uitleg hieronder) zullen NIET meegenomen worden. Mensen in het buitengebied, kunnen bruikbare spullen zelf aanleveren op het grote grasveld. Aangezien de prijzen erg gestegen zijn om overgebleven spullen af te voeren, en we hout niet meer kwijt kunnen zijn wij genoodzaakt om zeer streng toe te zien met wat we ophalen, zo hebben wij moeten besluiten om dit jaar helemaal geen houten meubels/kasten/tafels/stoelen meer op te halen.  Verder haalden we andere jaren ook al geen wit- en bruingoed, sanitair, chemische stoffen/accu’s, matrassen, kunststof  tuinmeubilair, surfplanken, ski’s, skeelers, zonnebanken etc. op. Vanzelfsprekend halen we alleen spullen op die voor anderen nog bruikbaar zijn en dus niet kapot of incompleet. Het is ter beoordeling van de ophalers of spullen wel of niet worden meegenomen.

Tip: zorg voor kleingeld en een draagtas.

Voor inlichtingen: José de Kleijnen 06-40659800 of per mail

 We hopen dat ook u een bezoek komt brengen aan dit evenement.

Graag tot dan!

Dorp
Sint Anthonis

Over de organisator

Buurtvereniging Zandseveld
Buurtvereniging Zandseveld is actief binnen de wijk Zandseveld. Organiseert regelmatig activiteiten voor alle leden die in de wijk Zands...... Lees meer