Start verkoop woningen RemmensBerg

Van Stiphout

Details

Dinsdag 11 juni 2024 van 18:30 tot 20:00 uur
Afgelopen
Breestraat 1D, Sint Anthonis

Start verkoop fase 1 woningbouwproject RemmensBerg

De verkoop van de woningen in het centrum van Sint Anthonis gaat van start. Vanaf dinsdagavond 11 juni aanstaande kun je je inschrijven voor jouw voorkeur in de eerste fase. In het project RemmensBerg komen in totaal vijftig woningen. In fase 1 bieden we gelijk een groot aantal woningen aan:

  • de veertien appartementen, waaronder twee extra royale penthouses
  • alle rijwoningen (blok van twaalf, blok van vijf en de vier levensloopwoningen)
  • zes tweekappers
  • en de vrijstaand geschakelde woning.

De acht tweekappers die tegenover de supermarkt komen, gaan in een tweede fase in verkoop.

Start-verkoop-event: 18.30-20.00 uur

We trappen de verkoop af met een event in MFA Oelbroeck (Breestraat 1d te Sint Anthonis). Van 18.30 uur tot 20.00 uur kun je vrijblijvend binnenlopen. We tonen daar alle huizen en appartementen die in fase 1 in verkoop gaan. Ook staan onze verkoopadviseurs klaar om je vragen te beantwoorden. Bovendien ontvangen geïnteresseerden die avond het informatiepakket met de projectbrochures, prijslijst en het inschrijfformulier.

Ook online op de projectwebsite

Kun je niet aanwezig zijn of geef je de voorkeur aan online informatie? Vanaf dinsdagavond 11 juni tref je alle verkoopinformatie ook aan op deze projectwebsite.

Dorp
Sint Anthonis

Over de organisator

Van Stiphout
Van Stiphout Projectontwikkeling ontwikkelt in Sint Anthonis het project OelBroeck (deze naam wijzigen we binnenkort) aan de noordzijde v...... Lees meer