Wie zijn de Dorpsverbinders?De dorpsverbinders zijn vrijwilligers uit het dorp die het online dorpsplein samensintanthonis beheren en verbindingen leggen tussen inwoners, verenigingen, organisaties en gemeente.

In eerste instantie zullen wij deze dorpssite gaan vullen met informatie en verschillende activiteiten ondernemen om draagvlak te creëren voor dit digitale dorpsplein. We streven ernaar verenigingen , organisaties, lokale ondernemers aan ons te binden. Hiermee willen we bereiken dat zowel online als op straat mensen zich meer met elkaar verbinden! Persoonlijk contact staat bovenaan, online dorpsplein is daarbij ondersteund.

Wie?

Hanny Markerink, Rene Teunissen en Kees Hoogenboom (Sociom) . 


Mieke van Lanen en Inge van den Berg -Loeff zijn de dorpsverbinders voor Bronlaak.

Waar willen we naar toe?

Samen Sint Anthonis wil in de komende twee jaar een website zijn waar je alle maatschappelijke initiatieven uit Sint Anthonis kunt vinden . De dialoog zoeken luisteren naar wensen en behoeften.   Wij willen zichtbaar en vindbaar zijn voor inwoners. Met informatie die up to date is, en gevuld is door inwoners, verenigingen, organisaties en lokale bedrijven.

Contact

We helpen bij het gebruik van de site, stimuleren inwoners, verenigingen  en organisaties om ook mee te doen, proberen een oplossing te zoeken voor de hulpvragen en vormen de redactie van de site. Heb je een vraag? Neem contact met ons op via of spreek ons persoonlijk aan. Door op een van de foto's te klikken kom je op het mailadres.

We nodigen je graag uit met ons dit platform te vullen en benutten!

Hartelijke groet,

Team Dorpsverbinders Samen Sint Anthonis