Wie zijn de buurtverbinders?


De mensen achter samensintanthonis.nl zijn je buurtverbinders !


We zijn enthousiaste dorpsbewoners die het belangrijk vinden dat alles wat er te doen is in onze dorpen ook zichtbaar wordt. Zo blijven onze dorpen levendig en leefbaar!

Samen Sint Anthonis, heeft zes buurtverbinders. 

Wat is onze rol 
In eerste instantie zullen wij als buurtverbinders deze dorpssite gaan vullen met informatie en verschillende activiteiten gaan ondernemen om draagvlak te creëren voor dit digitale dorpsplein. Samen willen we verenigingen , organisaties, lokale ondernemers en andere geïnteresseerden enthousiasmeren om tijd en energie te investeren om dit mooie initiatief te laten slagen! Sociom en de gemeente Sint Anthonis ondersteunen dit platvorm.

Samenwerken: we werken samen met andere buurtverbinders en inwoners aan een omgeving waarin alles te vinden is uit jou dorp/buurt. We motiveren inwoners en organisaties hier aan mee te doen en hun activiteiten (agenda) nieuws, maar ook foto's filmpjes hierop te zetten. 

Zichtbaar maken wat er is: we leggen contact met verschillende inwoners, maar ook met verenigingen, bedrijven, die op één plek kunnen laten zien waar ze mee bezig zijn. We schrijven mooie verhalen en delen die op de site, we fotograferen, nemen interviews af, stellen de sociale gids op en houden die bij en beheren het online dorpsplein. Alles mag en kan, samen als team geven wij vorm aan de rol van buurtverbinder.

Met de gedachte dat we zichtbaar maken wat er allemaal is, zodat dit toegankelijk wordt voor iedereen. Daarnaast houden we ook een oogje in het zeil en bieden inwoners ondersteuning bij het gebruik van de site.

Waar willen we naar toe?

Samen Sint Anthonis wil in de komende twee jaar een website zijn waar je alle maatschappelijke initiatieven uit Sint Anthonis kunt vinden . De dialoog zoeken luisteren naar wensen en behoeften.   Wij willen zichtbaar en vindbaar zijn voor inwoners. Met informatie die up to date is, en gevuld is door inwoners, verenigingen, organisaties en lokale bedrijven.

De buurtverbinders zijn

Op dit moment bestaat het team Buurtverbinders uit Hanny Markerink, Mieke van Lanen,  Rene Teunissen, Theo Aben, Cobie den Hartog en Kees Hoogenboom. Mieke is specifiek buurtverbinder voor Bronlaak. Door op te foto te klikken kom je op onze persoonlijke profielpagina.

We hopen dat je mee gaat doen!

Heb je een goed idee, een tip of een vraag? Neem contact met ons op via of spreek ons persoonlijk aan.

Hartelijke groet,

Buurtverbinders Samen Sint Anthonis

Hanny, Mieke, Rene ,Theo, Cobie en Kees.