Wat kun je hier?


Alle berichten kan door iedereen gelezen worden. Om zelf iets te plaatsen of te reageren op een bericht dien je ingeschreven en ingelogd te zijn.

In de agenda kun je een activiteit plaatsen. Je kan allerlei berichten plaatsen, over je hobby, sport, iets wat je wil delen, mooie foto's of een video etc. Bij het prikbord kun je een advertentie, gevraagd of aangeboden plaatsen. Je kan een hulpvraag of aanbod plaatsen in elkaar helpen.  Promoten van je bedrijf, vereniging, club, stichting of organisatie dat kun je doen door een pagina aan te maken. Je bent dan zichtbaar in de Gids en/of Sociale kaart.

Inschrijven
Klik op de link: Inschrijven

Tip: Maak eerst een profiel aan en daarna je pagina. Wil je een pagina maken? Kijk eerst in de gids/sociale kaart of deze er al op staat. 

Hoe meer mensen zich aanmelden hoe leuker en interessanter de site gaat worden.  

Informatie over de site
Scrol op de voorpagina helemaal naar beneden: 


Heb je een vraag?
Heb je al gekeken bij de veel gestelde vragen? Heb je het antwoord niet gevonden? De dorpsverbinders helpen je graag. Spreek ons aan in het dorp of stuur ons een mailtje. 

Via de pagina van de Dorpsverbinders kun je ons vinden, klik op één van onze namen voor contact of stuur een mailtje naar contact@samensintanthonis.nl  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Dorpsverbinders, René, Inge, Gerard, Maria en Hanny