Wat is Samen Sint Anthonis?Wat is Samen Sint Anthonis?

Digitaal dorpsplein VOOR EN DOOR INWONERS 

Dé plek waar alle inwoners, verenigingen, organisaties, vrijwilligers en professionals van Bronlaak, uit Landhorst, Ledeacker, Oploo, Rijkevoort - De Walsert, Sint Anthonis, Stevensbeek, Wanroij en Westerbeek elkaar kunnen vinden en zelf berichten kunnen plaatsen. 

Het is een niet commercieel initiatief, gedragen door vrijwillige Dorpsverbinders, die vormen de redactie van de site, leggen verbindingen in de dorpen en zijn het aanspreekpunt bij vragen en ondersteuning. Het is bedoeld als hulpmiddel om meer verbinding tot stand te brengen, zodat (nog) meer mensen elkaar en alle activiteiten in onze dorpen gaan vinden. 

We realiseren ons dat niet iedereen digitaal vaardig is en dit platform weten te vinden. Daarom roepen we ook de omgeving van hulpvragers, hulpbieders en buren etc. op om hen te helpen. Weet je dat jouw buurvrouw geholpen is als iemand haar boodschappen doet of graag ons platform wil volgen? Maak een profiel aan voor haar en plaats, indien nodig, een hulpvraag op de website.

Voor een veilige omgeving, ook online, gelden belangrijke waarden zoals vertrouwen, betrokkenheid met elkaar en plezier. Meer daarover lees je in de Spelregels , Privacyverklaring en veel gestelde vragen (zie de voet tekst).

Voor vragen kun je contact opnemen met: 

contact@samensintanthonis.nl of via de Dorpsverbinders.  Klik op de foto voor persoonlijk mailcontact met de dorpsverbinder.

Team Dorpsverbinders.