Wat kun je hier?


Alle informatie op deze website is gratis en vrij opvraagbaar voor iedereen.

Zo werkt Samen Sint Anthonis
Alle content (berichten) kan door iedereen gelezen worden. Om zelf iets te plaatsen of te reageren op een bericht heb je een profiel nodig. Je dient ingeschreven en ingelogd te zijn.

Inschrijven
Inschrijven doe je door een profiel aan te maken. Dit doe je met je voornaam, achternaam, adres en e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Een foto maakt je profiel persoonlijker. Nieuws ontvangen uit je buurt/dorpen? (vink deze aan bij je inschrijving)

Het is mogelijk de site te bezoeken zonder inschrijving. Kijk gerust eens rond en indien je het leuk vindt, kun je je inschrijven door een profiel aan te maken. Hoe meer mensen zich aanmelden hoe leuker en interessanter de site gaat worden. 

Een pagina aanmaken
Voor je bedrijf, vereniging, club, stichting of organisatie? Maak eerst een profiel aan en daarna je pagina. Tip kijk eerst of de pagina al bestaat.

www.samensintanthonis.nl biedt als digitaal platform veel mogelijkheden. Het is een interactieve website, voor en door inwoners, waarmee je elkaar op een leuke en ongedwongen manier kunt ontmoeten, elkaar kunt helpen of iets kunt delen. 

Informatie over de site
Scrol op de voorpagina helemaal naar beneden: 

Heb je een vraag?
Heb je al gekeken bij de veel gestelde vragen

Heb je onze hulp nodig?
De dorpsverbindvers helpen je graag, spreek ons aan in het dorp of stuur een mailtje sturen naar ons contact@samensintanthonis.nl  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Op de pagina van de Dorpsverbinders kun je ons ook vinden, klik op een van de foto's voor e-mail contact.

Dorpsverbinders, René, Inge, Mieke, Gerard, Maria en Hanny helpen jullie graag!