Wat kun je hier?


Op deze site kunnen berichten door iedereen gelezen worden. Inschrijven en inloggen zijn vereist om zelf iets te plaatsen of te reageren. Activiteiten, hobby's, advertenties, hulpvragen/aanbiedingen en bedrijfspromotie kunnen hier gedeeld worden via de agenda, elkaar helpen, het prikbord en de gids. Promoten van je bedrijf, vereniging, club, stichting of organisatie dat kun je doen door een pagina aan te maken. Je bent dan zichtbaar in de Gids en/of Sociale kaart.

Tip: Maak eerst een profiel aan en daarna je pagina. Wil je een pagina maken? Kijk eerst in de gids of deze er al op staat.

Inschrijven doe je via de link  Inschrijven. (profiel aan te maken via je mailadres of facebook) De site wordt boeiender naarmate meer mensen zich aanmelden. Meer informatie vind je onderaan de voorpagina.

Hoe meer mensen zich aanmelden hoe leuker en interessanter de site gaat worden.  

Meer informatie over de site?
Scrol op de voorpagina helemaal naar beneden en open één van de limks

Heb je een vraag?
De dorpsverbinders zijn er om te helpen. Als je het antwoord niet kunt vinden in de veel gestelde vragen, spreek ons aan in het dorp of stuur ons een e-mail. Je kunt ons bereiken via de pagina van de Dorpsverbinders op de website. Klik op een van onze namen voor contactgegevens of stuur een e-mail naar contact@samensintanthonis.nl. We streven ernaar om snel te reageren.

Redactie van de website René, Inge, Gerard, Maria en Hanny.