Werkwijze Samen Sint Anthonis


Op deze pagina vind je  informatie over het gebruik van samensintanthonis.nl, Mis je iets of klopt het niet, laat het ons weten!

Iedereen die de website samensintanthonis.nl opent kan alle berichten lezen. Om berichten te plaatsen of te reageren dien je ingelogd en dus ingeschreven te zijn. Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in via Inschrijven

Bij het openen van deze site kom je op het voorblad
De voorpagina is ingedeeld in scrolbare nieuwsblokken, zoals: komende activiteiten, populair deze week, laatste berichten, verhalen voor een nog beter leven enz.De nieuwsberichten zijn in blokken te lezen, afbeeldingen spelen daarin een belangrijke rol. Je kunt door de nieuwsberichten scrollen van boven naar beneden of van links naar rechts. Probeer maar eens uit wat jouw voorkeur heeft.

De sitebeheerders kunnen de volgorde van de berichten (content) aanpassen en blokken toevoegen. Hierdoor kunnen wij extra aandacht geven aan bepaalde items/onderwerpen. 

Lezen met je telefoon
Voor diegene die SamenSintAnthonis vanaf de telefoon lezen: onder elk vast blok zie je staan "meer activiteiten, meer berichten etc.>". Als je hierop klikt dan kom je bij de andere berichten. Wil je weer terug naar de voorpagina? Klik op de 3 streepjes linksboven op de balk en kies voorpagina.

Lezen via de laptop of computer
Diegene die een laptop of computer gebruiken vinden dit terug rechtsboven elk vast blok. 

Surf er maar eens doorheen en ontdek hoe de voorpagina is opgebouwd.

Wil je meer informatie over het gebruik de websiteOpen de onderstaande links
Zo maak je een profiel aan
Inloggen
Berichten te plaatsen. 
Zo maak je een pagina aan + beheer

Succes met het ontdekken van ons platform! 

De Dorpsverbinders helpen je graag! 

contact@samensintanthonis.nl