Wat kun je hier?


Samen Sint Anthonis.nl is een niet-commercieel initiatief, voor alle inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven in de gemeente Sint Anthonis. 

Zo werkt Samen Sint Anthonis.nl
Alle content kan door iedereen gelezen worden. Om zelf iets te plaatsen of te reageren op een bericht heb je een profiel nodig.

Profiel aanmaken
Wil je iets plaatsen of wil je reageren, dan dien je een profiel aan te maken. Dit doe je via de knop: Inschrijven.

Inschrijven
Inschrijven doe je met je voornaam, achternaam, adres en e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Een foto maakt je profiel completer en ook makkelijk voor anderen herkenbaar.

Het is prettig dat je zoveel mogelijk invult, maar (echte) naam en (echt) adres zijn de minimale vereisten. Eenmaal een profiel aangemaakt, kan je berichten plaatsen en je kunt reageren op bestaande berichten. Er zijn geen kosten aan individuele profielen verbonden.

Een pagina maken, voor je bedrijf, vereniging, in de gemeente Sint Anthonis?
Kijk eerst of de pagina al bestaat.

  • Niet gevonden? Maak dan een persoonlijk account en voeg vervolgens een pagina van je organisatie/ vereniging etc. toe.  De pagina is dan zichtbaar in de gids.
  • Hulp nodig zet de assistent knop aan de dorpsverbinders kunnen je helpen.
  • Na inschrijving is je pagina zichtbaar in de gids of op de sociale kaart.

We werken volgens de aanpak van Mijnbuurtje.nl. De aanpak van mijnbuurtje.nl is succesvol mede door de vrijwillige Dorpsverbinders die een verbindende rol spelen binnen de dorpen.

Schrijf je in!  

Vragen
Heb je na dit alles nog vragen, kijk dan eens op veel gestelde vragen. of stuur een mail naar

Tips en gebruik platform, wie zijn de Dorpsverbinders Klik hier

Of stuur een bericht naar:   

Wij hopen dat veel inwoners en organisaties Samen Sint Anthonis actief gaan gebruiken, hoe meer inwoners gebruik maken, hoe groter het bereik!

                                          Team Dorpsverbinders Samen Sint Anthonis