Doe mee en maak nu een profiel aan.


Over samen Sint Anthonis

Het is een niet-commercieel initiatief, voor alle inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven in de gemeente Sint Anthonis. ( Ledeacker, Oploo, Sint Anthonis, Stevensbeek, Landhorst, Wanroij, Westerbeek, Buurtschap Rijkevoort de Walsert en de dorpsgemeenschap Bronlaak) 

We werken volgens de aanpak van mijnbuurtje, nl. De aanpak van mijn buurtje is succesvol mede door de vrijwillige Dorpsverbinders die een verbindende rol spelen binnen de dorpen.

Samensintanthonis.nl is een digitaal dorpsplein waar iedereen uit de gemeente Sint Anthonis gratis informatie kan plaatsen en lezen. Het is bedoeld als hulpmiddel zodat (nog) meer mensen elkaar en alle activiteiten in onze gemeente gaan vinden. Wil je echter zelf iets plaatsen of wil je reageren, dan dien je je eerst in te schrijven door een profiel aan te maken. Ben je een betrokken inwoner, lid van een vereniging, een ondernemer of gewoon geïnteresseerd in je dorp? 

De website heeft geen commerciële doelstellingen dus we nodigen bedrijven ook uit om hun maatschappelijke betrokkenheid te laten zien. Na inschrijving ben  je zichtbaar in de gids of op de sociale kaart.

Doe mee door een profiel aan te maken. En ontvang de nieuwsbrief in de mail met nieuws over onze dorp(en). Zet samensintanthonis.nl ook op het beginscherm van je mobiele telefoon, dan weet je altijd wat er in jouw omgeving gebeurt. En doe vervolgens vooral mee; maak contact en blijf op de hoogte. 

Een paar voorbeelden:

  • Bied diensten of producten aan en zie wat anderen aanbieden.
  • Verken je dorp en meld ook je vereniging of onderneming aan om zichtbaar te zijn.
  • Vul de agenda met informatie of activiteiten die je wilt delen.
  • Vraag om hulp of bied het aan.
  • Reageer op anderen, deel foto`s en verhalen uit je dorp.
  • Bied iets aan op het prikbord.
  • Lees de interviews van dorpsgenoten onder het tabblad: thuis in je dorp.

Schrijf je in!  

In de handleiding lees je hoe je een

Wil je meer weten of heb je hulp nodig, neem dan contact op met een van de Dorpsverbinders. Of stuur een bericht naar:

Wij hopen dat veel inwoners en organisaties Samen Sint Anthonis actief gaan gebruiken, hoe meer inwoners er gebruik maken hoe groter het bereik!

Team Dorpsverbinders samensintanthonis.nl