Wat is mogelijk op deze Site?


Wat is mogelijk op deze Site? 

Site Samen Sint Anthonis
Alle content kan door iedereen gelezen worden. Om zelf een bericht te plaatsen of op een bericht te reageren, heb je een profiel nodig. Je kunt berichten plaatsen en delen na inschrijving (dient ingelogd te zijn). Op deze manier kun je actief deelnemen aan ons platform. 

Profiel aanmaken
Wil je iets plaatsen of wil je reageren, dan dien je een profiel aan te maken. Dit doe je via de knop: Inschrijven.

Inschrijven
Inschrijven doe je met je voornaam, achternaam, adres, e-mailadres en een wachtwoord. Een foto plaatsen maakt je profiel persoonlijker en ook makkelijk voor anderen herkenbaar.

Het is prettig dat je zoveel mogelijk invult, maar (echte) naam en (echt) adres zijn minimale vereisten. Er zijn geen kosten aan individuele profielen verbonden. 

Na inschrijving is het mogelijk:

  • De agenda te vullen met informatie/activiteiten die je wilt delen. Wijzigingen aan te brengen na plaatsing, bij de 3 puntjes achter het bericht.
  • Een elkaar helpen vraag - aanbod te plaatsen en deze delen met je contacten om het bericht extra onder de aandacht te brengen.  
  • Onder je profiel een pagina aan te maken voor je vereniging, bedrijf of lokale ondernemers of organisatie. De beheerder van de pagina kan bij vragen gebruik maken van assistentie, zodat de Dorpsverbinders je kunnen helpen. Ga hiervoor naar de * beheerpagina.
  • Een oproep te plaatsen op het prikbord: Online Marktplaats: Bied diensten of producten aan, plaats je vacature op het prikbord! Let op: om zoveel mogelijk inwoners de gelegenheid te geven hiervan gebruik te maken, beschik je maar over een beperkt aantal tekens.
  • Samen de Sociale kaart te vullen voor de complete lokale informatie (informeel Ên formeel zichtbaar).
  • Te zorgen dat ons platform blijft groeien door gebruik te maken van de mogelijkheid contacten uit te nodigen om zich in te schrijven

Verder is het mogelijk interviews te lezen over dorpsbewoners, colums en dorpsweetjes te bekijken. Ga hiervoor naar de voorpagina en scrol vervolgens naar beneden. Vink Thuis in de dorpen aan (zie onderstaand voorbeeld)

Voor informatie over de Dorpsverbinders: ga je naar Gids, typ vervolgens Dorpsverbinders in bij het zoekprogramma en selecteer

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

We sluiten af met een tip:😘 gebruik de handleiding van de website.