Wat kun je hier?


Zo werkt samensintanthonis.nl
Alle content kan door iedereen gelezen worden. Je dient ingeschreven en ingelogd te zijn om iets te plaatsen en te reageren op berichten. 

Inschrijven
Inschrijven doe je door een profiel aan te maken. Dit doe je met je voornaam, achternaam, adres en e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Een foto maakt je profiel completer en ook gemakkelijk voor anderen herkenbaar.

Na inschrijving ontvang je de nieuwsbrief in je mail met het nieuws uit je buurt (vink deze aan). 

Wat kun je op het digitale platform (na ingelogd te zijn)?

Pagina aanmaken voor je vereniging, organisatie of bedrijf.

Berichten plaatsen. Heb je een nieuwtje, waarvan je verwacht dat het interessant kan zijn voor je dorpsgenoten, dan kun je dit plaatsen. Via de knop ‘Plaats een bericht’ (lichtblauwe button naast je roepnaam op de homepagina) kies je dan 'Bericht'.

In het midden van het scherm zie je de meest actuele nieuwsberichten. Deze worden door de sitebeheerders geselecteerd uit het aanbod. Deze berichten worden ook onder de aandacht gebracht op onze facebook pagina en in de nieuwsbrief.

Agenda vullen met activiteiten: de agenda geeft nl. een overzicht van activiteiten in de dorpen. De meest recente staan op de voorpagina.

Prikbordadvertentie: iets te koop aanbieden of reageren op iets wat te koop wordt aangeboden.

Elkaar helpen: berichten plaatsen met betrekking tot een hulpvraag of een hulpaanbod. Bijv. voor het onderhouden van de tuin, maar ook een vraag om samen koffie te drinken of een wandeling te maken. En natuurlijk is het handig om via deze rubriek spullen (uit) te lenen, bijvoorbeeld (tuin)gereedschap. Dat dit vaak nieuwe contacten oplevert, spreekt voor zich. Dus: heb je wat nodig of wil je iemand helpen, laat het elkaar weten.

In de Gids/Sociale kaart zie je welke club, vereniging, organisatie, zich ingeschreven heeft. Een mooie manier om jezelf bekend te maken bij de dorpsgenoten. De kerkdorpen van Sint Anthonis kennen tal van kleine en grote verenigingen en organisaties, we hopen ze allemaal te ontmoeten op dit digitale platform. 

Inwoners: onder dit kopje zie je wie ingeschreven staan. Je kunt je dorpsgenoten op alfabet (voornaam) zoeken. 

Onderin op de voorpagina vind je een drop downmenu met 4 titels (zie voorbeeld) 

Onder elk van die titels staan diverse onderwerpen. Wil je deze lezen, klik dan op het betreffende onderwerp.

Onze intentie is de site van Samen Sint Anthonis zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Daarom hebben wij de lijst met nuttige adressen en telefoonnummers en de lijst met verenigingen en stichtingen Sint Anthonis voorzien van website adressen. In deze lijst kun je direct doorklikken naar diverse websites. Probeer het maar eens uit!

Wil je nieuwsbrieven lezen of zelf plaatsen? Klik op Publicaties 2021/2022.

Onder Lokale media vind je het #archief van lokale media

Wil je ook mee doen, maar heb je ondersteuning nodig bij het gebruik van de site, klik dan hier

Dorpsverbinders, Rene, Inge, Mieke, Gerard, Maria en Hanny, helpen je graag!