Wat kun je hier?


Alle content kan door iedereen gelezen worden. Je dient ingeschreven en ingelogd te zijn om iets te plaatsen en te reageren op berichten. 

Inschrijven
Inschrijven doe je door een profiel aan te maken. Dit doe je met je voornaam, achternaam, adres en e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Een foto maakt je profiel persoonlijker en ook gemakkelijk voor anderen herkenbaar. Nieuws ontvangen uit je buurt? (vink deze aan bij je inschrijving) 

Wat kun je op het digitale platform?

  1. Pagina aanmaken voor je vereniging, organisatie of bedrijf.
  2. Berichten plaatsen. Heb je een nieuwtje, waarvan je verwacht dat het interessant kan zijn voor je dorpsgenoten, dan kun je dit plaatsen. Via de knop ‘Plaats een bericht’ (lichtblauwe button naast je roepnaam op de homepagina) kies je dan 'Bericht'.
  3. Agenda vullen met activiteiten geeft een overzicht van activiteiten in de dorpen.
  4. Prikbordadvertentie: iets te koop aanbieden of reageren op iets wat te koop wordt aangeboden.
  5. Elkaar helpen: berichten plaatsen met betrekking tot een hulpvraag of een hulpaanbod. Bijv. voor het onderhouden van de tuin, maar ook een vraag om samen koffie te drinken of een wandeling te maken. En natuurlijk is het handig om via deze rubriek spullen (uit) te lenen, bijvoorbeeld (tuin)gereedschap. Dat dit vaak nieuwe contacten oplevert, spreekt voor zich. Dus: heb je wat nodig of wil je iemand helpen, laat het elkaar weten.
  6. In de Gids/Sociale kaart zie je welke club, vereniging, organisatie, zich ingeschreven heeft. Een mooie manier om jezelf bekend te maken bij de dorpsgenoten. De kerkdorpen van Sint Anthonis kennen tal van kleine en grote verenigingen en organisaties, we hopen ze allemaal te ontmoeten op dit digitale platform. 
  7. Inwoners: onder dit kopje zie je wie ingeschreven staan. Je kunt je dorpsgenoten op alfabet (voornaam) zoeken. 
  8. Nieuwsbrieven of Publicaties lezen

Informatie over de website
Onderin op de voorpagina vind je een drop downmenu met 4 titels (zie voorbeeld) 

Onze intentie is de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Op zoek naar  nuttige adressen en telefoonnummers en of de lijst met verenigingen en stichtingen Sint Anthonis?  Je kan direct doorklikken naar diverse websites. Probeer het maar eens uit! Mis je iets laat het ons weten

Onder Lokale media vind je het #archief van lokale media

Wil je ook mee doen, maar heb je ondersteuning nodig bij het gebruik van de site, klik dan hier