Over Marc

Dorp

Sint Anthonis

Buurt pluspunten

https://youtu.be/s0b7RPzY4uU

Vrije tijd

Ik mag met veel plezier meedenken bij de Programmaraad Oelbroeck. Programmeer speellijsten voor de BrinKiosk. Ben artistiek (be)denker voor Vrienden van Oelbroeck live, Zing A Long Uut Ouw Lief en Oelbroeck festival. Ben muzikant en lid van Sint Cecilia en van heemkunde Sint-Tunnis in Oelbroeck en beheer daarvan de Facebook pagina. Organiseer met veel plezier muziekcafé Oelbroeck (nieuw) een laagdrempelig zondagmiddag event met oa jazz en blues. En Het Lied Van Sint-Tunnis. https://youtu.be/s0b7RPzY4uU

Meer informatie

Heb een verleden als gemeenteraadslid voor Samen Welzijn, redactie en programmamaker Peelstar FM, voortrekker en oprichter Blaasband Hogenoodt en Sint Tunnis op z’n Joeks, voormalig cabaretgroeplid en medeoprichter Niks, medeoprichter en voormalig voorzitter buurtvereniging Adace, voormalig voorzitter De Link. Jarenlang lid van Hofkapel/D’n Uutlaot en pronkzitting deelnemer. Boerenbruidspaar met Sandra in 2018. Sint en Piet spiegelbeeld. Voetballer, trainer en leider van DSV.

Werk

Cultuur producent, dirigent Metropeelorkest & Brinkorkest. Muziekdocent. Project orkest dirigent. Huisvader en mantelzorger.