Berichten plaatsen


Iedereen die ingeschreven is kan berichten plaatsen, je dient wel ingelogd te zijn. Om te kunnen inloggen dien je ingeschreven te zijn.

Zo log je in
Ben je al ingeschreven? Log dan in met het e-mailadres welke je tijdens het inschrijven hebt opgegeven. Heb je ingelogd met Facebook, dan is het nog simpeler: het enige dat je hoeft te doen is klikken op de knop ‘inloggen met Facebook’ en klaar!

Voeg foto's toe om op de voorpagina en in de nieuwsbrief te komen! 
# Het gebruik van foto’s bij je bericht: gebruik rechtenvrije foto’s!

We willen iedereen vragen om goed op te letten bij wat je op onze site plaatst. Pluk nooit foto's van andere websites zonder dat je weet of je hier (gratis) gebruik van mag maken. Voor ons kan het zonder toestemming plaatsen van auteursrechtelijke beschermde foto's vervelende gevolgen hebben. Het kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je boetes moet betalen. 

Wanneer je rechtsboven op de knop + Toevoegen klikt (alleen zichtbaar als je ingelogd bent) zie je de verschillende opties. Klik op de gewenste optie


Kies auteur  


  • Namens wie schrijf jij het bericht, namens jezelf, vereniging of je organisatie
  • In het voorbeeld is er gekozen voor de pagina

Volg de stappen in je scherm en vergeet je gegevens niet op te slaan.

Kan ik berichten anoniem plaatsen?
Nee, dat is niet mogelijk. Met deze website willen we het contact tussen buurtbewoners en organisaties in de 7 kernen op een laagdrempelige manier stimuleren. Wij denken dat dit het beste gaat wanneer je elkaar bij de voornaam aan kunt spreken. Daarom vragen we aan iedereen een naam en e-mailadres, de naam wordt standaard zichtbaar op de site, het e-mailadres en je adres niet.

Plan je berichten in voor een later moment
Het is mogelijk om bij het maken van een bericht aan te geven dat je deze in de toekomst wilt publiceren. Het bericht wordt dan automatisch zichtbaar op de ingestelde datum en tijd, die jij aangeeft. De datum bij het bericht is dan ook de datum van de publicatie.

Hoe pas ik mijn berichten aan?

  • Op de drie puntjes naast het bericht (let op eerst inloggen)