Berichten plaatsen


Iedereen die is ingeschreven kan berichten plaatsen, maar hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Zorg ervoor dat je altijd een afbeelding toevoegt aan je bericht, anders wordt het niet op de voorpagina of in de nieuwsbrief weergegeven.

Om in te loggen, gebruik het e-mailadres waarmee je je hebt ingeschreven. Als je hebt ingelogd via Facebook, klik dan simpelweg op 'inloggen met Facebook'.


Zo log je in
Als je al bent ingeschreven, log dan in met het e-mailadres dat je hebt gebruikt bij inschrijving. Als je hebt ingelogd via Facebook, klik gewoon op 'inloggen met Facebook'.

Eenmaal ingelogd, zie je rechtsboven de knop '+ Toevoegen' (alleen zichtbaar als je ingelogd bent). Klik hierop om de verschillende opties te zien en selecteer wat je wilt toevoegen.

 Kies auteur  
Bij deze stap kies je of je een bericht plaatst namens jezelf of namens een pagina waarvan je beheerder of redacteur bent. Vervolgens ga je verder met het maken van de inhoud van je bericht. In het voorbeeld is ervoor gekozen om namens de pagina een bericht te plaatsen.


Volg de stappen op het scherm en sla je gegevens op. Als je het bericht wilt aanpassen, klik dan op de drie puntjes naast het bericht (let op: zorg dat je eerst ingelogd bent). 

Kan ik berichten anoniem plaatsen?
Nee, berichten anoniem plaatsen is niet mogelijk op deze website. Het doel is om het contact tussen buurtbewoners en organisaties in de 7 kernen laagdrempelig te maken. Een persoonlijke benadering met voornamen stimuleert dit contact het beste. Daarom vragen we iedereen om een naam en e-mailadres, waarbij de naam standaard zichtbaar is op de site, maar het e-mailadres en adres niet.

Plan je berichten in voor een later moment
Je kunt berichten voor een later moment inplannen tijdens het maken ervan. Hierbij geef je aan wanneer je wilt dat het bericht automatisch wordt gepubliceerd. Op de ingestelde datum en tijd wordt het bericht zichtbaar, en deze datum wordt dan ook als publicatiedatum weergegeven.

Gebruik rechtenvrije foto's
Het toevoegen van foto's is belangrijk om op de voorpagina en in de nieuwsbrief te verschijnen. Gebruik alsjeblieft rechtenvrije foto's om eventuele problemen te voorkomen. Het is cruciaal om geen foto's van andere websites te gebruiken zonder te weten of je hier gratis gebruik van mag maken. Ongeoorloofd gebruik van auteursrechtelijk beschermde foto's kan nadelige gevolgen hebben voor ons, zoals boetes. Let hier alsjeblieft op bij het plaatsen van content op onze site.