Details

Zaterdag 17 september 2022 tussen 10:00 en 13:00
Afgelopen
Peelstraat 29
5446 NA Wanroij, Nederland

Graag nodig ik je uit voor een leuke workshop in mijn ontwerp atelier.

Ga je mee op een eetbaar avontuur door de plantenwereld? We bekijken het landschap door een eetbare bril, van eetbaar (on)kruid tot voedselbos. Welke planten zijn eetbaar en welke kun je medicinaal gebruiken? Je leert wat lekkere planten zijn voor een meerjarige eetbare tuin en hoe je spontane planten kunt herkennen en gebruiken. Deze workshop is een goede start voor je eigen eetbare tuin.  

De workshop wordt gegeven door Sifra Timmermans. Sifra is ontwerper van eetbare tuinen met meerjarige planten. Daarnaast heeft Sifra fytotherapie (kruidengeneeskunde) gestudeerd en heeft ze veel kennis van eetbare wilde kruiden.

We beginnen de workshop met iets lekkers uit de eetbare tuin en een kopje koffie/thee. Sifra geeft een presentatie over een eetbaar landschap. We kijken naar verschillende schaalniveaus en manieren om eetbare planten te verbouwen. Daarna gaan we in de tuin van Carla Rovers op zoek naar eetbare planten om te oogsten voor de lunch. We sluiten af met een gezamenlijke maaltijd.

Wanneer: 17, 18 september of 22 oktober, 10.00-13.00 uur
Workshop door: Sifra Timmermans, Tuinrecept
Leeftijd: Volwassenen (evt. 12+)
Kosten: €37,50 per persoon (inclusief lunch en hand-out van de workshop)
Lezing/workshop gaat door bij 9 deelnemers.

Dorp
Wanroij

Over de organisator

Carla Rovers Vormgeving stad en landschap
Carla Rovers Vormgeving stad en landschap is een enthousiast en vernieuwend ontwerpatelier dat de groene leefomgeving vormgeeft en inrich...... Lees meer