Details

Maandag 8 november 2021 tussen 15:30 en 17:30
Afgelopen

Vrijwilligers willen zich gemiddeld 11 dagen per jaar extra inzetten, als ze beter passend vrijwilligerswerk zouden vinden. Ze geven aan dat flexibel je eigen tijd kunnen indelen en een ruim aanbod helpt, om dit jaar meer vrijwillige inzet te leveren. Dat klinkt fantastisch! Maar hoe maak jij jouw organisatie klaar voor nieuwe gezichten?

Tijdens de online training over flexibel vrijwilligerswerk nemen we je mee in de veranderingen in vrijwilligersland, do & don’ts én het besef dat ook jouw organisatie flexibel vrijwilligerswerk kan organiseren. De training bieden we twee keer aan op maandag 8 november (15.30-17.30 uur) en op maandag 15 november (19.00-21.00 uur) Ja, ik doe mee!

Daarna gaan we tijdens een werklab op 2 december van 18.00 tot 21.00 uur in Oss (locatie volgt) concreet aan de slag met flex-klussen en flex-organisatie. We gaan samen met jou op zoek naar (creatieve) oplossingen om het vrijwilligerswerk flexibeler te maken. Een avond vol inspiratie. Ja, ik doe mee!

Je kunt zowel aan de online training als aan het werklab deelnemen, maar ook aan één bijeenkomst. Deelname is gratis, aanmelden is noodzakelijk via de links. Voor meer informatie: .

Waar
Beugen, Boxmeer, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Buiten onze gemeente
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning
Wat
Workshop, cursus

Over de organisator

Vrijwilligerspunt Sociom
Ondanks het coronavirus zijn wij er voor je! Helaas zijn onze Vrijwilligerspunten gesloten, maar we helpen je graag telefonisch of per e-...... Lees meer