Details

Vrijdag 25 september 2020 van 21:00 tot 23:00 uur
Afgelopen

Stand-up comedy met Roel C. Verburg, Edo Berger en anderen op 25 september bij Dorpshuis Oelbroeck

The boys are back in town! Op 25 september kan er na zes maanden vol coronapaniek en verplicht thuis puzzels leggen en Netflix-kijken eindelijk weer gelachen worden bij Dorpshuis Oelbroeck met een paar geweldige stand-up comedians.

Het Comedyhuis in Utrecht regelt een line-up van grappenmakers die ervoor zorgen dat jij gegarandeerd met een glimlach op het gezicht naar huis gaat. Wacht dus niet te lang en reserveer nu een plekje. Want zelfs het RIVM kan niet ontkennen: lachen is gezond!

 Voor de eerste editie van het seizoen 20/21 staan op het podium: MC Edo Berger, Acts Jeroen Pater en Patrick Meijer. De naam van de talentspot is nog niet bekend. De avond wordt afgesloten door headliner Jeroen C. Verburg. Hem kun je wekelijks horen op Radio 5 FM met de weekafsluiting bij Jeroen van Inkel.

Uiteraard volgt Dorpshuis Oelbroeck de richtlijnen van het RIVM! Reserveren is zodoende verplicht, men kan alleen gebruik maken van zitplaatsen en de anderhalve meter regel wordt gehandhaafd!

Entree voor deze avond is € 12,50. Meer informatie en reserveren kan men via  de vernieuwde Facebook- en Instagrampagina van Oelbroeck en op de website.


Dorp
Sint Anthonis

Over de organisator

Dorpsverbinders Samen Sint Anthonis.nl
De dorpsverbinders zijn de schakels tussen inwoners, verenigingen, organisaties, stichtingen en lokale ondernemers. Wij ondersteunen het ...... Lees meer