Details

Donderdag 23 juli 2020 van 06:30 tot 17:00 uur
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 24 juli 2020

Beste wandelaars,

 

Een aantal enthousiaste wandelaars hebben het plan opgevat om van 21 t/m 24 juli een alternatieve 4-daagse te lopen in de regio rondom Oploo.

 

We hebben een noordoostelijke route in gedachten richting Oeffelt, een zuidoostelijke route richting Overloon - Merselo, een westelijke route richting Handel en een noordelijke route richting Wanroy-Mill.

Er kan gekozen worden voor ongeveer 30 of 40 km.

 

Vertrek en finish zal het centrum van Oploo zijn en als starttijden raden wij tussen 06.30 en 07.30 uur aan.

Iedereen is welkom en vrij om 1 of meerdere dagen zelfstandig of eventueel met een of meerdere maatje(s) te lopen. Anderhalve meter afstand van elkaar houden en de richtlijnen van het RIVM volgen zijn uiteraard van zelfsprekend

Houd er rekening mee dat er vanwege de coronamaatregelen helaas geen rustpunten (m.u.v. horeca) en medische faciliteiten zijn.

Meer info over het lopen van een alternatieve 4-daagse is te lezen via de site van de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland) of de site www.sponsorreport.nl

 

De bedoeling is dat we allemaal dezelfde route per dag lopen tenzij het aantal aanmeldingen ons nopen om 2 of meerdere verschillende routes per dag te lopen.

 

Omdat we vanwege het coronavirus gebonden zijn aan een maximum per route is het belangrijk om vóór 10 juli de namen en telefoonnummers (corona eis) van de deelnemers en welke dagen gelopen wordt door te geven aan

We sturen je dan de routes digitaal toe. Vragen of opmerkingen zijn ook welkom op dit mailadres.

 

Wij vragen je vriendelijk een vrijwillige bijdrage te doen per persoon per dag voor het dekken van alle kosten. Een afgesloten bus zal daarvoor opgesteld worden bij de start en finish.

 

Wij hopen op enthousiaste reacties en rekenen erop dat veel wandelaars de uitdaging aangaan.

 

Met vriendelijke groet,

 

Een aantal enthousiaste 4-daagse lopers.

 

Dorp
Landhorst, Ledeacker, Oploo, Sint Anthonis, Stevensbeek, Wanroij, Westerbeek

Over de organisator

Alternatieve4daagse
Alternatieve4daagse heeft nog niets over zichzelf geschreven.