Details

Zondag 4 oktober 2020 van 14:30 tot 15:20 uur
Afgelopen
Bibliotheek Grave
Trompetterstraat, Grave, Nederland

Kom tijdens de Kinderboekenweek met het thema 'En toen?' genieten van de voorstelling: Hip Hop History, een reis door de geschiedenis!

In deze educatieve en humoristische voorstelling zoekt Kim haar verdwenen juf Jetteke. Ze vindt een groot en geheimzinnig boek en ontdekt dat haar juf verliefd is geworden op een held uit de geschiedenis. Wie is deze held? Wanneer leefde hij? Is juf Jetteke bij hem? Terwijl Kim daarover piekert raakt zij het boek aan. En voor zij het weet vliegt ze zelf terug in de tijd.

In Hip Hop History ontmoet Kim beroemde historische figuren. Zo ontmoet zij op de berg Olympus een Griekse godin en achtervolgt koning Lodewijk XIV haar door het paleis van Versailles. Wie Kim nog meer ontmoet blijft een verrassing. Zal Kim haar juf vinden?
De educatieve voorstelling Hip Hop History introduceert op speelse wijze historische figuren en de tijd waarin zij leefden. De voorstelling zet kinderen aan het denken over normen en waarden in verschillende tijden en culturen. De geschiedenis kun je niet veranderen, maar je kunt er wel wat van leren. Naast de educatieve elementen zit de voorstelling boordevol humor, interactie met de zaal en muziek.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Bestel je kaartjes hier

Voor wie
Kinderen
Waarover
Kind / jeugd / jongeren, Kunst / cultuur, Muziek / dans / zang, Recreatie / ontspanning
Wat
Voorstelling / optreden

Over de organisator

De Bibliotheek BiblioPlus
BiblioPlus verzorgt het bibliotheekwerk in de gemeente Land van Cuijk en Maasduinen (Bergen en Gennep). Wij zijn een regionale bibliothee...... Lees meer