Details

Woensdag 12 juni 2024 van 14:30 tot 16:30 uur
Afgelopen
Landschapspark Hoogveld Sint Anthonis
Dokter Verbeecklaan, Sint Anthonis, Nederland

Net als op veel plaatsen in Nederland, houden we op 12 juni de Jantje Beton Buitenspeeldag. De speelmiddag in het landschapspark is vooral bedoeld voor peuters, kleuters en kinderen tot ongeveer 8 jaar. Er kan altijd gespeeld worden in het landschapspark, maar deze middag organiseren de vrijwilligers van het landschapspark extra activiteiten. Wat kun je doen? Een hut bouwen van wilgentakken, skelteren en steppen, en een natuurschilderijtje maken. Meedoen aan een korte speurtocht door het landschapspark en luisteren naar een spannend verhaal kan ook.

Het theehuis in het landschapspark is geopend, hier is thee en kinderlimonade verkrijgbaar. De speelactiviteiten zijn tussen 14.30 en 16.30 uur.

Ouders/grootouders/verzorgers worden uitgenodigd om met kinderen/kleinkinderen te komen spelen. En neem je eigen skelter, of step mee.

We kunnen voor deze activiteit nog hulp gebruiken. Wil je meehelpen de kinderen een leuke speelmiddag in het landschapspark te bezorgen? Geef je naam door op en we nemen contact met je op. 

Bij regen (stortbuien) wordt de middag afgelast. Bij twijfel of het doorgaat, neem contact op met tel. 06-12847653.

Dorp
Bronlaak, Landhorst, Ledeacker, Oploo, Rijkevoort – De Walsert, Sint Anthonis, Stevensbeek, Wanroij, Westerbeek, Elders

Reacties

Over de organisator

Landschapspark Hoogveld
Achter verpleeghuis Op ’t Hoogveld in Sint Anthonis ligt behalve een tuin ook een landschapspark. Dit park is in 2003 aangelegd na de nie...... Lees meer