Details

Woensdag 28 augustus 2024 van 19:30 tot 21:30 uur
Over 5 weken
Breestraat 1D, Sint Anthonis

Van harte welkom bij de openbare vergadering van de Dorpsraad. De vergadering begint om 19.30 uur en zal gemiddeld twee uur duren.

Er is de mogelijkheid om agendapunten aan het begin van de vergadering aan te dragen. Daarnaast krijgt u als bezoeker inspraakrecht tijdens het begin en einde van de vergadering. We nodigen u van harte uit om uw zorgen en ideeën met ons te delen.

Het streven van ons is om de definitieve agenda enkele dagen van tevoren beschikbaar te stellen op de website van de dorpsraad. Tot die tijd kan het zijn dat u nog de versie van vorige maand ziet. We doen ons best om altijd de nieuwe versie zo snel mogelijk te publiceren, maar het kan voorkomen dat er vertraging is of dat het zelfs niet lukt om de agenda tijdig beschikbaar te stellen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

De notulen van eerdere vergaderingen zijn te vinden in de map 'Archief'. Notulen worden pas geplaatst nadat ze zijn goedgekeurd.

De locatie van de vergadering is Oelbroeck. Wij hopen u daar te zien!

Dorp
Sint Anthonis

Reacties

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Dorpsraad Sint Tunnis
De taken van de dorpsraad zijn oa: belangen behartigen, adviseren, signaleren, participeren, communiceren en vertegenwoordigen van Sint ...... Lees meer